Visgerechten

 

4 soorten vis3slibtong  

Pannetje met gamba´s

Gemarineerd in de knoflook

17,50

 

Slibtong

In roomboter gebakken 3 stuks

17,50

 

Zwaardvis

Gemarineer met pikante kruiden

17,50

 

Tongfilet

Met champignons in roomsaus 

16,95

 

Zalmmoot met kastanje champignons

15,00

 

Tongschar

Heerlijke witvis zacht van smaak

22,50

 

Kabeljauw filet

Op de huid gebakken met een mosterdsaus en
uitgebakken spekjes

18,50

 

Gebakken mosselen

Met champignons en gebakken uien

15,75

 
Hollands Vispotje in mosterdsaus  16,50  


Gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappels,salade en verse groenten

 Brasserie2012 is een erkend Leerbedrijf

In een goed leerbedrijf krijg je van je praktijkopleider voldoende aandacht bij het leren in de praktijk.